De aanvallen van het Westen tegen het recht van de regering van Gaddafi om zich te beschermen tegen door schimmige buitenlandse mogendheden bewapende opstandelingen zouden uiteindelijk wel eens kunnen leiden tot de morele ineenstorting van Europa en de genadeklap geven voor het Amerikaanse Rijk. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat het voor de wereld duidelijk wordt hoe de vork in Libië werkelijk in elkaar steekt.

Laten we niet vergeten dat nagenoeg het hele Zuid-Amerikaanse continent tegen de bloeddorstige jacht op Gaddafi is. Ook zijn bijna alle landen in Afrika tegen de Amerikaans-Europese agressie in Libië. Verder zijn China, Rusland en India ook geen voorstanders voor deze militaire ingreep. 

Waarschijnlijk hebben China en Rusland hun veto niet gebruikt in de veiligheidsraad omdat ze zo gehersenspoeld waren door de beelden die in de wereldmedia zijn verspreid. Het zou immers onmenselijk zijn om niet op te treden tegen de levende manifestatie van de duivel op aarde: Gaddafi en zijn brute bewind gericht ter bestrijding van zijn eigen volk.


Binnen Europa lijkt alleen Duitsland enigszins een beeld te hebben van wat er gaande is in wat we later waarschijnlijk het 'Bedrog van Libië' zullen gaan noemen.

Maar laten we het eens in een ruimer perspectief gaan bekijken. Als het 'Bedrog van Libië' uiteindelijk duidelijk wordt dan kan dat een domino-effect teweeg brengen rondom alles wat met de macht van Europa en de VS te maken heeft. Ik wil hierbij graag gebruik maken van een analyse van Hugo Chavez, een man die door de westerse propaganda ook neergezet is als een gevaarlijke gek. Het lot dat menigeen is beschoren die openlijk kritiek uit op het Amerikaanse Internationale Beleid.

Chavez: "De wereld is in een staat van Oorlog. Nergens in de kapitalistische of in de 'alternatieve' media wordt er gesproken over de Derde Wereldoorlog (WO III) als er gesproken wordt over de 'War on Terror', maar de derde wereldoorlog is wel degelijk gaande.

De As van de Logica heeft de "Oorlog tegen het Terrorisme" altijd gezien als een eindeloze tweevoudige oorlog voor imperialistische dominantie en Eretz Israël. Deze oorlogen zijn ontworpen en afgegeven door de Raad van Buitenlandse Zaken, gevoed door Wall Street, de Internationale Banken Kartels en Big Oil en door de "Israeli Firsters" in Zionistische lobbies zoals AIPAC.

In de loop van de tijd hebben ze hun bendeleden verzameld in één lichaam, met hun voetsoldaten bij CNN en andere media-conglomeraten die hen betitelen als de 'Internationale Alliantie'. 

Sinds 11 september 2001 hebben zij hun dolle hond, het Pentagon losgelaten op de wereld. Hij heeft zijn plek bemachtigd in de cortex vanwege zijn superieure macht en zijn honger om te doden.


Dit één-ogige monster doolt nu rond op de aarde op zoek naar zijn volgende slachtoffer om zijn dorst naar bloed en zijn zucht naar natuurlijke grondstoffen en winst te bevredigen. Het is pure waanzin. Maar waanzin heeft geen benul van karma and voelt niets dan hoon voor de macht van een volk dat zich verenigd. 

We moeten niet buigen of onszelf toestaan om ontmoetigd te raken door wederom een nieuwe 'Shock and Awe' aanval. Er is geen eer onder dieven en breuklijnen zouden kunnen ontstaan in deze 'Internationale Alliantie' zodra nationale arbeiders zich uitvechten uit ineenstortende economieën.

Onderdrukte mensen over de gehele wereld zijn pas recentelijk begonnen met het zich verenigen in een oppositie tegen het rijk omdat steeds meer mensen zich bewust worden van het hoge horrorgehalte van het geheel. In Noord-Afrika begon het als een opstand tegen door de VS-gesteunde dictators in Tunesië en Egypte en het verspreiden zich naar Bahrein, Algerije, Irak, Libanon en Jemen. 

In Zuid-Amerika ontstond de rebellie in de Bolivariaanse revolutie, die zich de afgelopen tien jaar verspreidde vanaf Venezuela naar andere Latijns-Amerikaanse staten. Vanavond, hebben zich in Caracas massa's mensen verzameld om President Chavez' te ondersteunen in zijn veroordeling van het monster op VTV, Venezuela National Radio en TeleSur. Venozolanen verklaren hun rebellie bij de Engelse en Franse ambassades om te pleiten tegen de imperialistische oorlog tegen de soevereine staat Libië." (bron: President Hugo Chavez, backed by South-American Presidents, Condems the Attack on Libya)
 
Zie ook: Korte Kritische Achtergronden over de Europees-Amerikaanse aanvallen op het leger van Gaddhafi
Voor discussie kun je ook terecht op de bijbehorende nujij-pagina en argusoog.org

UPDATE 8 APRIL 2011: In een reportage van Russia Today wordt gesproken over de toenemende gevoelens dat Frankrijk vooral uit imperialistische motieven de oorlog in Libië heeft gestart: Sarkozy between a Libyan Rock and a French Hard Place